vrijdag 23 oktober 2015

Zwolle, Brei en Haakdagen

Het is een stukje rijden, maar dan heb je ook wat.
Afgelopen zaterdag had ik in Ottoland geen tijd om uitgebreid te kijken welke Bets van Holland ik nu wilde hebben om er iets mee te gaan doen. De hele week nagedacht en uiteindelijk heb ik deze gekocht.


Ik had met Loret besproken dat er bij zo'n schitterend product echt geen plastiek tasje past, daarom had ze voor mij een speciaal tasje...........leuk he. 




Juf Hetty had  een prachtige sjaal om, handgeweven door Ada Hengeveld. Oh, wat stond hij mooi!




En toen kwam ik bij de kraam van Loret Karman deze dames tegen, tja en daar maak je dan wel een foto van.( met de telefoon ) Opeens waren er 5 dames met de bekende SARI in 80 kleuren van Loret Karman. Deze foto is mislukt maar zodra ik hem tegen kom op facebook, plak ik hem ertussen. Het was zo'n kleurenexplosie.......





De foto hierboven en hier onder zijn van Evelien Verkerk, schitterend de sari's die altijd anders zijn omdat iedereen andere kleuren kiest.



Afgelopen week nog even hard gewerkt voor de komende markt op de Vrije School in Alphen aan de Rijn, o.a. deze stola is het resultaat. Een samengestelde draad van resten in blauw/grijs tinten.