zaterdag 29 september 2018

Leuke luitjes.nl




Zowat een jaar geleden kreeg ik een e-mail of ik mij wilde aanmelden bij www.leukeluitjes.nl 








Ik opende de site en zag dat je buiten je persoonlijke gegevens jouw wensen in kon vullen. Ik heb dat gedaan met de wens om samen te wandelen.









Niet lang daarna meldde Coby zich. Wat een ''golden girl'' Na een kopje koffie om kennis te maken volgde vele wandelingen en wat een verademing. Wij lopen in de buurt of gaan wat verder weg wandelen. Kletsen de hele tijd en voor wij het weten zijn wij 2 uur aan het lopen. 











Zo ook vandaag. Wij hebben de auto aan de rand van Gouda gezet en gaan met die banaan........naar de stad en daar was een brocante markt. Coby heeft mij geleerd wat er nou zo leuk is aan brocante......












Geïnspireerd door de wijndoos van Helen heb ik deze doos gekocht, onderin zitten de kleertjes en bovenin zitten de dames. 










Na een vette 10 kilometer gewandeld te hebben kwamen wij weer thuis, nou dan moet ik eerst even uitrusten. Daarna mijn aankopen mooi aangekleed en neergezet. 






Door de weeks loop ik ook altijd , ongeveer een half uur tot 3 kwartier. Heerlijk. Maar dat is lang niet zo leuk als met Coby. Kom wel schaapjes tegen die de dijk begrazen.





En laten we even eerlijk zijn, ik ben heel blij met mijn gezicht. Ik kan weer lachen, normaal praten, kaarsjes uitblazen, goed tanden poetsen en bellen blazen! Dr. Koot: alle eer aan U en heel erg bedankt!