zaterdag 2 juni 2018

Broodje Breien, mei 2018 Algoritmes

Mijn maand mei was een maand waarin alles liep zoals het NIET de bedoeling was. Ik was ook niet bij het broodje breien, ik logeerde namelijk in het ziekenhuis. 




Maar goed ook, algoRITME........... Mijn ritme was toen totaal van streek.!



Ada kwam in de middag de hand-out en garens brengen, Helen kwam later in de week met nog meer gegevens en garens. Maar, mijn RITME was niet in staat om aan de ALGO te denken. 








Ik heb het wel doorgelezen, maar kon er niets mee te doen. Dat kwam pas afgelopen week. Toen het infuus eruit mocht was ik weer vrij en kon mijn armen weer gebruiken. Ik ben dus begonnen met het huiswerk. 

Ik miste echt de uitleg van Loret , heb alle filmpjes bekeken en ben gewoon begonnen. Ik had de enorme leuke resultaten van Helen gezien.










Alle kaarten eerst gelezen en uitgeschreven, mijn geheugen en concentratie waren  echt niet wat het was en het was voor mij allemaal acadabra. 



Uiteindelijk een patroon uitgekozen en ik ben in de rondte gaan breien. Het was een open breisel en ik vond dat wel leuk als strandjurk. Voor het lijfje heb ik er mijn eigen zwaai aan gegeven.









De hap is van een ander kaartje en ik heb met dik garen een rand erom heen gemaakt. 











Omdat ik nog dun geel materiaal over had heb ik en broekje gemaakt. Anders zat een van de 3 popjes met blote billen. Dan kan toch niet!


Ze kunnen nu tenminste zo naar het strand.



Aan dit Broodje heeft Loret een wedstrijd gekoppeld, dat laat ik even aan mij voorbij gaan. Ik ben allang blij dat ik weer thuis ben en heerlijk kan aanrommelen!