dinsdag 1 december 2015

Give Away

Afgelopen donderdag lag ik met de griep in bed , maar heb 's avonds in mijn bed wel even het vlog van Puk Vossen zitten bekijken. Dit is een erg leuk vlog met leuke tips niet alleen over het haken en breien maar ook over de  tentoonstellingen en workshops op het gebied van haken en breien.

Ze laat altijd zien waarmee zij bezig is. 

Daarbij heeft ze altijd een give-away , ja en niet zomaar give-aways. De prachtigste garen en leukste boeken komen langs.  Ik schrijf mezelf er altijd voor in........

Ach ja, dan lig je hoestend en proestend in je mandje en hoor je opeens je naam zeggen! Dat was wel een lekkere opsteker!

Vanmiddag kwam de postbode het brengen en het is toch leuk. Daar wordt eerdaags samen met mijn kleindochter uit gewerkt.



Dank je wel Puk en zeker ook Marja de Haan van Trollenwol.


De vlog van Puk Vossen vind je op you-tube, ze heeft ook een groep op ravelry. Ik vind het het makkelijkste om haar naam bij you-tube in de balk in te toetsen en op ravelry klik je groepen aan. Ook daar zet je haar naam in de balk. Kun je je op beide meteen abonneren!


Gisteren de hele dag zitten breien, was al tot bij de schoudermindering...............
's Avonds was ik weer bij de mindering onder de arm, ik had alles weer uit moeten halen. De steken klopte niet en de bovenkant mouw was niet netjes.
Wordt vervolgd.
Gelukkig kan ik donderdag met mijn kleindochter gaan breien!



Tot mijn schrik zag ik dat alle foto's van mijn blog zijn. Hoe het kan? Ik zou het niet weten. Vandaag begonnen met herstellen en tot half oktober gekomen. Ik ga iedere dag een stukje doen zodat na verloop van tijd alles weer in orde is. Ik werk terug naar het verleden..........