zaterdag 16 februari 2019

Het lijkt wel lente.......

Oh, ja, het is prachtig weer. Temperaturen boven de 10 graden, dus buiten wandelen en lopend de boodschappen doen. Heerlijk, wandelen in de zon. Lange wandelingen, samen met Coby. Wat een heerlijk gesprekken en wat een lol hebben we dan.




Maar mijn lentekriebels reiken verder, vernieuwing, leuke dingen ondernemen.




Ans en ik zijn afgelopen maandag in het TRC geweest, wij gaan kousen breien voor de tentoonstelling. Bofkonten als wij zij, wij kregen alle sokken/kousen te zien uit het depot en WIJ MOCHTEN ZE GEWOON AANRAKEN EN VOELEN. Kijk, daar doe je het voor.......











Mijn trui snel afgemaakt zodat ik aan deze leuke klus gaan beginnen.Vanavond nog 6 naalden , 2 draadjes afhechten en dan in de eucelan en laten drogen.

























Omdat er voor de website van het HISTteam foto's gevraagd waren , ben ik in het archief van de familie Cools gedoken. Maar niet alleen ik, ook mijn broers kwamen met de meest leuke dingen.


Een foto heb ik geprint en daarna op wolvilt onder de naaimachine gelegd, terwijl ik het breilied voor mijn moeder zat te zingen. 

Maar er zit nog meer aan te komen, demonstratiespullen in orde maken. Beschrijvingen over mijn workshops netjes en presentabel maken. Wol verven en mooi presentatie materiaal maken. 




Laat de lente maar komen!