zaterdag 22 mei 2021

De regen komt met bakken de lucht uit





Het regent maar door. Soms is het droog en dan gaan Coby en ik ook heerlijk fietsen op onze

elektrische fiets. Wat een luxe is dat.

Dus, als ik binnen zit ga ik die lappen bewerken die wij laatst bedrukt hebben.
Wat een fijne klus. Ik heb er 2 gemaakt.








Daarnaast heb ik zitten breien. Ik kon het niet nalaten om de muts uit de Eutropia te breien . Evelien Verkerk had hem op facebook laten zien en een paar dagen later een patroon gemaakt. 
Hij staat nu op een kinderpop in het museum te Reeuwijk 








In de '' 5 mei krant'' stond dit artikel over de winkel van mijn vader. Dat was wel heel leuk om te lezen. 


Ik ben nog steeds met deze trui bezig, ben nu gelukkig wel aan de mouwen begonnen. Het is wel meer een  '' terugbrei'' trui geworden. Ik had inmiddels 1 mouw af en vond hem toch iets te krap. Dus de 2e begonnen en wat meer steken opgezet. Vanavond is het songfestival, dan kan ik de 1e mouw afmaken en de verkeerde mouw uithalen. Als het klaar is zal ik een foto plaatsen.

Als jullie goed kijken heeft mijn katje een muis gevangen die hij, heel lief , naar mij bracht. Ik hoop dat het bij die ene keer blijft.

In het museum zijn we nu de ''opkamer '' aan het archiveren, daar staat een commode waarin wij dit prachtige jurkje tegen kwamen. Ongeveer maatje 68. 


Ik word echt niet goed van dit ''nieuwe' programma. Het invoeren van foto's is een crime en ik ben al een paar dagen met deze blog bezig. Ik heb heel veel geduld, maar niet met de laptop! 

Dus, sorry voor de ongezellige lay-out