vrijdag 18 maart 2016

Verdrietig

Vorige week zaterdag had ik een cursusdag van het Veelzijdig Collectief. Over het algemeen kijk ik er naar uit en geniet de hele dag.





Maar dit jaar niet. Dat komt door een persoonlijke kwestie, maar ook door een misvatting over het onderwerp. Boro was de opdracht.........maar het is eigenlijk boro in combinatie met shashiko. Ik kan enorm genieten van de vele ( misschien te vele) plaatjes op pinterest. Maar als lid van het collectief wil ik wel origineel zijn en had zo mijn eigen ontwerp en werkwijze. Maar ja, op alle p.r materialen wordt het onderwerp nu Boro in  combinatie met shashiko. Ik word dus verplicht om ook witte steekjes op mijn jas te maken. Afgelopen zondag ben ik er nog mee bezig geweest met als gevolg dat mijn naaimachine kapot ging. Gelukkig hebben wij een firma Los die hem weer gemaakt heeft en met tegenzin ga ik het jasje zondag afmaken. Ik zal dan mooie foto's maken. 






Wat het breien betreft is er wel een positief verhaal. 

Gisteravond les 5 van Haute Couture 2 en oh jeetje wat een informatie. 







Wat betreft mijn vest: ik moet een stukje terug breien en dan opnieuw de "shaping" gaan breien. Er is echt iets fout gegaan!!!!!!

Els was druk geweest met haar opdracht en ik kijk uit naar eindwerk.






























Thuis: is mijn proeflap voor de laatste les is klaar.











De baret is klaar en brei er meteen een 2e achteraan omdat het zo leuk is.

















 De wol voor de pop ligt op de kast te wachten.







Op 29 maart is de laatste dag van de HC2 bij mij thuis. Ik kan niet wachten......