zaterdag 26 oktober 2019

Knit en Knot 2019




Afgelopen zondag hoorden wij, de leden van het HISTeam , dat wij een kraam hadden bij de Knit en Knot in Tilburg.














Snel van alles en nog wat geregeld en ik ben er donderdag naar toe geweest. Volgens mij was het druk, ....... bij de breidokter ( Ditte ) en de HIST

De heenreis was filevol , de terugreis nog veel erger en ik was pas om 20 uur thuis. Maar wel voldaan.





Vrijdag lekker uitgerust en zaterdag opnieuw er naar toe. De heenreis verliep prima, lekker door kunnen rijden en ik was er ruimschoots op tijd.




De kraam op orde gebracht en al voor 10 uur kwamen de mensen kijken naar de uitgestalde voorbeelden van de oude patronen en de breirollen uit de Eutropia en het boek van Therese Dillmondt.







Er kwam een mevrouw langs met een prachtige handgebreide jurk in een patroon dat wij herkende uit de Eutropia. In een woord : Geweldig.














Ik had een kort stuk rioolpijp meegenomen en er kwamen natuurlijk weer veel opmerkingen. Maar ja, als de rol eromheen zit komt er ander commentaar.










Vandaag was ik samen met An,  het was  gezellig en we hebben veel gepraat, wel met de mensen die kwamen kijken!


Mensen uit Nederland , maar ook mensen uit Japan, Estland, Texas. Leuk he, die laatste mevrouw was donderdag al bij mij langs geweest en kwam nu voor An!










Gelukkig konden wij elkaar aflossen en even langs de markt lopen. Van de boekenbon die ik van een vriendin had gekregen heb ik dit boek gekocht.















En omdat Guus, mijn katje zo lief is ga ik dit voor hem breien. Als hij dat in december gecastreerd wordt kan hij daarna lekker in zijn mand liggen......... hoop ik.