zondag 25 oktober 2020

Naantje Knit

 Nana Seijlhouwer is actief ( Naantje Knit)  tijdens de corona periode. Ze houdt ons lekker bezig met de corona-kal-deken en heeft onlangs ook een KAL gemaakt van de sjaal genaamd Bollenvelden.


Hij ziet er prachtig uit en is ook erg leuk om te breien. Ik heb niet zoveel met kraaltjes, maar dank zij haar heb ik er toch verschillende in verwerkt. En zo zijn er veel technieken/bijzonderheden die je door haar wel gaat gebruiken.


Ik heb van het breiproces geen foto's , simpel omdat ik lekker op de bank door zat te breien........en ook wel wat terug moest breien!


Het projecttasje heeft nogal wat voeten in de aarde gekregen. Ik ben nu wat randen in alle kleuren aan het uitproberen. Ook heel leuk. Het materiaal is helemaal niet mijn ding maar ik wil het toch afmaken . En eigenlijk om maar een reden: hoe gaat het eruit zien / voelen als het in de Eucalan gelegen heeft? 





De Letse vlecht is prachtig, de verkorte toeren gaan ook prima. De rozenknopjes ( dank je wel Nana) zitten er ook goed op, inclusief kraal.

Zelf verzonnen steken en spelen met kleur. 


Heerlijk.