vrijdag 29 juni 2018

Stitch Draw

Ik heb het dan wel erg druk met al de oude steken van de Eutropia/Elwina en oude breirollen. Ik ben eigenlijk  niet alleen maar aan het breien. Ik vind het ook heerlijk om te spinnen en het is ook heel fijn om achter mijn naaimachine te gaan zitten.





Na een maand ziekenhuis heb ik niet die energie die ik daarvoor had, dus alles rustig aan en in plaats van uren wandelen ben ik nu met hooguit 3/4 uur wel klaar. 






Met dit schitterende weer ben ik ook weer lekker op de fiets te vinden, Reeuwijk Hout, Bentwoudse bos en noem alles maar op hier in de buurt.     Ik heb vandaag prachtige bloemen gekocht voor mijn  '' nieuwe '' vaas, met groen uit de tuin blijft het hopelijk lang staan!








Als ik langs een kringloop winkel kom, moet ik even naar binnen, kijken naar oude breiboeken en andere gekke dingen die ik voor mijn naaiproeven kan gebruiken
















Ik had nog een cursus '' eco-printen'' gedaan, helemaal niet mijn ding en de resultaten waren er ook naar. 



Een lap destijds ge-eco-print maar het is van het dunste en  goedkoopste soort kaasdoek Ik ben gaan naaien maar ik heb zo mijn ernstige twijfels of ik hier mee door ga en wat ik al dan niet ga uithalen. 






Mijn oud huislinnen doek heeft wel weer de nodige draadjes erbij gekregen, ik schiet al op. Maar het is nog niet klaar, voorlopig dus onderdelen ervan.













Morgen weer verder en misschien strengetjes verven!