vrijdag 2 december 2016

Een hele speciale Adventskalender





Vandaag ontving ik mijn Adventskalender. Afgelopen zaterdag zag ik dat Lego ook aan deze hipe meedeed. Nou , www.wolop.nl  heeft ook een Adventskalender in de vorm van 24 zakjes wol. Iedere dag mag je er een open maken en ik weet al wat ik met al die wolletjes ga maken. 


De eerste 2 zakjes op gemaakt en deze prachtige wolletjes kwamen eruit. Lieneke had er ook steekmarkeerders in gedaan. Daar zat ik om te springen.

De donkere dagen worden nu gezellig, iedere dag een nieuw pakketje en  een deel van mijn doel ontwerpen om zo de 240 gram wol te gaan verwerken.







Ada is een prachtige sjaal aan het breien. In de slipstitch in Loret wolletjes. Alle roden passen precies bij Ada. Bij de slipstitch moet je echt wel goed opletten, maar Ada kletst en breit.















Ada heeft ook het patroon van Evelien Verkerk uitgeprobeerd. Op deze manier kon ze het mij goed uitleggen. Het werk heeft nu de benodigde lengte en zij maakt er een col van. Het zou zo als set verkocht kunnen worden!







De tas van Ada is klaar, nog even een voerinkje erin en gebruiken maar.






















Afgelopen week heb ik nog iets heel leuks gescoord bij www.wolop.nl  Deze kerstballen gaan zo de boom in. Maar eerst even SinterklaasBroodjeBreien